Referenties

Al negen jaar werk ik met groot plezier als ontwerper en fotograaf voor diverse opdrachtgevers uit verschillende disciplines. Van een consultancy bureau tot een tangoschool en van een theatermaker tot een yogapraktijk. De diversiteit aan opdrachtgevers inspireert mij om iedere keer mezelf weer opnieuw uit te vinden als ontwerper en als fotograaf. Dit is wat opdrachtgevers over mij vertellen:

“Op een integere manier inventariseert Joost je vraagstelling. Hij heeft al snel door waar je als bedrijf voor staat en weet dit op een perfecte manier in beeld uit te drukken. De uitwerking verloopt erg soepel en hij voorziet eventuele problemen. Dit alles resulteert in een prachtig en professioneel resultaat”.

Stijn & Ruben – De Fysiovrienden

“Joost is een enthousiaste professional die met jou mee denkt. Samenwerken met hem beloofd een gezellige en productieve dag. Uit de fotoshoot heb ik veel mooie foto’s kunnen gebruiken voor mijn website en social media”.

Natasja van Stralen –  yoga docent

“Via een schitterend vormgegeven relatiegeschenk kwam ik in contact met Joost. Ik vind hem geweldig in zijn vak. Hij geeft zijn professionele mening en visie, maar neemt uitgebreid tijd voor mijn wensen en behoeften als opdrachtgever.

Als fotograaf is hij aanwezig zonder op te vallen. Hij gaat makkelijk op in de groep en dat is fijn tijdens een lezing, training of workshop.”

Arnout Visscher – trainer & spreker
Organisator – Into the Wild

“Sinds jaren ontwerpt Joost alles wat ik nodig heb voor mijn bedrijf! Prachtige uitnodigingen ontwerpt hij voor klanten en vriendenrelaties. Een visitekaartje dat elke dag wel een glimlach of een gesprekje uitlokt. Joost is trouw aan zijn visie, is bevlogen en vernieuwend, Joost levert altijd kwaliteit”.

Leonora Zijlstra – Bijzondere Zaken

“Joost is voor mij van groot belang geweest in het neerzetten van de communicatie van de Cello Academie. Hij kan met veel enthousiasme, en tevens door de ogen van een ander, naar een project kijken, en vertaalt dat naar aansprekende, doeltreffende eenvoud in woord en beeld. Om op deze manier de kern te raken bewijst dat hij ook een artiest is, die kijkt vanuit zijn hart”.

Jeroen den Herder – Cello Academie Zutphen

“Joost denkt echt met je mee en levert razendsnel, zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit. Zowel ikzelf als mijn klanten worden altijd positief verrast en zijn onder de indruk van zijn vakwerk”.

Freek Baars – Communicatie

“De mooie combinatie van kijken, luisteren, actief meedenken en kennis van zaken maakt Joost een professionele vakman. Hij brengt verschillende vakgebieden samen, weet te verbinden en zorgt daarmee voor een compleet designpakket. Van bedenken tot uitvoeren, alles kun je aan hem overlaten. Bovenal is hij open, eerlijk en een fijn mens. Voor mij belangrijke waarden om samen te werken en tot een mooi product te komen”.

Jenatte Tromp – Health & Lifestyle coach